luni, 25 ianuarie 2010

Clipe cu tine.. de neuitat


Totul a inceput in joaca ..pana cand mi-am dat seama ca m-am indragostit de tine.si de atunci fiecare gand al meu se indreapta catre tine si fiecare vis al meu este despre tine.. mi-e frica ca se va termina intr-o zi.. nu vreau sa cred ca tot ce e frumos repede trece..
Mereu ai zis ca sunt fata frumoasa, cu trup cu forme rotunde pe care le mangaiai tremurand cu atata pofta …cu pielea auriu, maslinie, calda, fina si delicioasa pe care o sarutai fara sa te saturi… cu buze moi si dulci cu care iti mangaiam chipul…cu parul negru lung si drept, cu ochii mari, caprui si mereu plini de zambet inconjurati de gene lungi si dese.. ochii mari expresivi care nu se mai saturau sa te priveasca acum sunt inecati in lacrimi de dorul tau …suntem aproape unul de celalalt si totusi atat de departe..
Daca as mai fi un moment cu tine si as putea sa te mai strang o data in brate poate ca as avea curajul sa-ti spun ca te iubesc mai mult ca niciodata..
Am atatea dorinte si ganduri ascunse pe care niciodata nu am avut curaj sa ti le spun..
Orice s-ar intampla am sa pastrez clipele cu tine mereu in sufletul meu. Nu am sa te uit niciodata. .asa cum sper ca nici tu nu ma vei uita.. chiar daca va ocupat altcineva locul pe care eu il am in inima ta.
Te iubesc.

4 comentarii:

  1. hi good day! nice blogs... good one... you're so beautiful... like your thoughts..

    RăspundețiȘtergere
  2. learn "25 random things” about your friend and let them learn 25 random things about you. once you have been tagged choose up to 25 people to be tagged (revenge!). You have to tag the person who have been tagged you. If I tagged you it means I like to learn something about you..

    thanks

    25 random things

    RăspundețiȘtergere
  3. stiu sentimentul.. defapt il stiam :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Frumoase postari ! Blogul tau este minunat !

    Eu sunt o bloggerita incepatoare , si am nevoie de putin ajutor pt a ma integra mai usor in lumea bloggerilor scriitori !

    Ai fi interesata de o promovare reciproca a blogurilor noastre prin bannare publicitare ?

    Astept un mail ( doryanna_324@yahoo.com ) in caz ca iti surade ideea si vorbim mai multe !

    Mult succes pe viitor !

    RăspundețiȘtergere