joi, 28 ianuarie 2010

Amintirea ta.. ma urmareste..

Azi…. A fost inca o zi in care nu am auzit nimic de tine.. Totul pare lipsit de viata si simt ca nu am nici un rost daca nu te stiu langa mine. In ultimele zile nu am iesit camera mea.. nu am vrut sa vad pe nimeni .. am stat inchisa intre patru pereti, cu draperiile trase fara sa patrunda lumina, fara sa vad pe cineva .. Am vrut sa fiu doar eu sa pot sa sufar in singuratate fara sa ma vada nimeni.. Si cand in sfarsit am decis sa ies afara sa ies din prostia asta in care zac mi-am dat seama ca sunt urmarita de amintirea ta.. Mereu am impresia ca ma urmaresti .. ca te vad.. ca ma strigi.. Oare am inebunit? Oare chiar nu a fost suficient prin cate am trecut si cate am vazut in viata asta ca sa imi fie invatatura de minte?
Oricum sunt de parere ca nu ai sa mai gasesti pe cineva ca mine..Si fara modestie ti-o spum ca sunt prea buna ca sa ma compar cu celelalte.. pentru care tu ai considerat ca ar trebui sa te indepartezi de mine doar pentru faptul ca le puteai duce de nas cum vroiai tu fara ca ele sa-si dea seama...ceea ce cu mine niciodata nu ai reusit sa faci. Ma uimeste cata prostie poate sa zaca in capul unora. Ma bucur pentru faptul ca ai realizat si tu ca sunt prea inteligenta ca sa ma incluzi in adunatura ta de fufe.. Ti-am spus si ai realizat si tu ca nu fac parte din acea categorie de fete care stau cu un baiat doar pentru lucruri materiale. Asa ca ai avut doua catogorii din care sa alegi eu sau restul fetelor.
Am fost crescuta cu tot ce am vrut fara sa duc lipsa de ceva anume si am avut parte de o educatie aleasa, am avut parte de liberta si intelegere din partea celor din familia mea si am putut singura sa aleg calea pe care trebuie sa o urmez in viata si de asemenea sa stiu ce e bine si ce e rau pentru mine si niciodata nimeni nu ma va putea cumpara cu nimic ca dupa asta sa ma manipuleze dupa placul lui. Singurul lucru pe care nu pot sa-l schimb si pe care il urasc la mine este ca pun prea repede suflet intr-o relatie. Si am mereu de suferit.
Asta e .. mi-e dor de tine .. dar nu am sa iti accept niciodata minciunile si tu sti asta..
Sa nu iti para rau prea tarziu .. setimentele mele pentru tine sunt prea sincere. Numai la tine ma gandeam, pentru mine tu erai singurul si nimeni altcineva. Pentru ca oricum ai gandi si orice ai face ai un mod unic de a iubi si asta m-a atras la tine. Si asta ma face sa te iubesc si sa iti simt lipsa mereu. Sper doar sa ma obisnuiesc cu ideea ca tu nu iti doresti decat aventuri. si sper ca vei invata sa asculti cand cineva vrea sa vorbeasca cu tine, mai ales cand ai in fata o persoana care iti vrea binele, care e sincera si care nu urmareste sa obtina nimic de la tine.
Te iubesc si deschide si tu ochii la realitate asa cum incerc si eu sa fac. Ca sunt ocazii care nu se ivesc de doua ori in viata si poate le ratezi si-ti pare rau.. sfatul asta il dau tuturor .. fratilor aveti grija ce faceti, ce aceptati si ce refuzati ca sa nu va para rau mai tarziu. Apreciati persoanele bune si sincere care va sunt alaturi ca mai rar aveti parte de asa oameni , mai ales ca in ziua de azi toti alearga numai dupa bani si inselat. Nimeni nu se mai bucura de adevaratele placeri ale vietii si nimeni nu mai stie sa aprecieze iubirea adevarata.