vineri, 15 ianuarie 2010

...mi-e dor de tine...imi pare rau...


Poate ca ar fi trebuit sa iti spun din momentul in care mi-am dat seama ca te iubesc!Sau sa ma fi indepartat de tine.. ar fi fost totul atat de diferit!
A trecut ceva timp de atunci,incerc sa ma indepartez, sa ma ascund, sa ascund aceasta iubire dar nu pot. Ma doare! Si e o durere vizibila.
Nu vreau sa te mai caut, dar mi-e dor de tine...
De ce a trebuit sa te cunosc tocmai acum? De ce nu te-am cunoscut mai de mult?
Tot ce stiu este ca avem aceleasi sentimente, dar stim si ca este o iubire imposibila...Singura optiune sa te uit ar fi sa plec din acest oras, sa ma indepartez de aceste locuri care imi amintesc de tine la tot pasul, sa mi te scot din minte pe tine, sa uit toate clipele si vorbele dulci pe care mi le spuneai, sa uit toate discutiile lungi pe care le purtam pana dimineata in zori,sa uit acele imbratisari neintrerupte si acele vorbe apropiate cu care imi atingeai buzele... :(
Imi inghit fiecare lacrima si ascund fiecare gand despre tine..si din cauza asta pe zi ce trece ma inraiesc tot mai mult.Am sa cedez intr-o zi!! Nu stiu cat mai pot ... e din ce in ce mai greu fara tine.. Nimeni nu poate intelege ce simt.
Oare am sa te mai vad vreodata? MI-E DOR DE TINE !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu